Österåker till Sverigefinal i JSM Klubblag och Fredrik är med!
september 14, 2012
Nu är det dags! Välkomna på frukost tillsammans med “Harmoniska Hormoner”!
september 15, 2012

Jag mötte en man en gång när jag satt och väntande på en buss i Växjö. Han sa att ”Det bästa modet är tålamodet”. Mannen sa att det var Palme som sagt det vid ett tillfälle. Händelsen kom bara upp i mitt huvud nu när det är så mycket runt filmen om Palme   I vilket fall som helst känns den här hösten som att både tålamod och mod blir bra ingredienser i min tillvaro. Almanackan fylls så jag försöker att hålla mig till max en vecka framåt och njuta och fokusera där! Försöker leva i nuet – och den läxan blir nog livslång!

Oliwia och jag har gått vår vanliga morgonvandring ute på Fyrudden. Idag mötte ”Stora älgen” oss och jag förstår nu att Oliwia inte har någon jaktinstinkt alls. Hon stod bara helt paralyserad och förresten – hennes matte också men vi var först ute i ”älggryningen” och det var vi som fick skörda kantarellerna för jag anar att jag inte är riktigt ensam om ”mina” hemliga ställen. Blåbär till en “njutarfrukost” plockade vi också fast nu känns det som det är på sluttampen med blåbär men jag är envis, även när det gäller blåbär.

Dags att köra Leilas tränings pass, vänta in journalist intervju och sen tillbaka in till stan och ”Finmingla”!  God Morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *