Jag tävlar tillsammans med Jenny Hagman! Fattar ni vilken känsla det tillför den golfälskare som jag är!
maj 17, 2015
Mitt kära avloppssystem – tjocktarmen!
maj 19, 2015

För något år sedan hade vi inbrott hemma.  De förskräckliga människorna hade gått in ”spårlöst” vilket gjorde att försäkringsbolaget valde att inte hjälpa oss! Jag blev kränkt, ledsen och av med det lilla av värde jag hade den gången i form av smycken och klockor men framför allt minnen av min mamma o pappa. Då samma vecka väntade min andra operation för att ta bort ännu en tumör i ryggen.

Nu några år sedan…

Igår när min familj var samlad kände jag att det här ska jag njuta av livet ut! Jag vill vara vital och kunna njuta till 100 % av den glädje mina vänner och min familj ger.

Nu lägger jag till Juice Plus, till mina egna gröna älskade juicer och smoothies. Jag gör det för att säkerställa att jag har ett 100 procentigt försäkringsskydd på mitt sätt.  Jag vill prestera ännu bättre resultat i golfen där jag och min man för jämnan ”slåss” men det allra viktigaste att jag vill vara pigg livet ut tillsammans med mina vänner, barn, barnbarn familj och man.

Jag själv med min sjukdomshistoria vet att nu gäller det och jag tänker inte vara den som sätter käppar i hjulet för min hälsa. Fel kan det gå men då …

Nu är jag också beredd att lägga till samma extra skydd till min man

Nu kör vi vår egen försäkring. Vi lägger in ännu en växel för vår hälsa tillsammans!

För att:

Ge ett extra skydd för att undvika oxidativ stress.

Behålla vårt goda immunförsvar

Stärka vår hjärt och kärl hälsa

Skydda vår tandhälsa

Bevara och förbättra vår hud och hårkvalitet

Jag testar och tror att  Juiceplus kan bli en partner till mina egna fantastiska juicer och underbaraste smoothies!

Det ska vara gott att leva!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *