Kom liljor och akvileja …tralla la la!
juni 24, 2012
Save it for rainy days
juni 25, 2012

Idag känns det lite gråtrist ute. Min och Oliwias härliga skogspromenad kändes lätt överreklamerad idag och att sen spurta vidare till träningen i störtregn tog emot. Jag som trodde jag hade fått en god rutin när det gäller min träning! Nu är i alla fall både träning och promenad fixad och en stor kopp te gör att mitt humör tinar upp…men nu önskar jag mig ett stabilt högtryck!

Och när jag sitter här och önskar så minns jag vad min dagmamma sa när jag var en liten flicka. Kan du komma så nära en fågel att du kan strö lite salt på dess stjärt får du önska dig något!  Tänk vad jag och mina kompisar sprang runt med saltkar och försökte och försökte och försökte strö salt på någon fågels stjärt.  Att tro och aldrig ge upp drömmen och att alltid ha en liten önskelista på lut ger dagen skimmer även om det ösregnar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *