Jag är modig och kan flyga!
maj 28, 2013
Tiden läker alla sår och Grattis Pappa!
maj 30, 2013

Jag satt idag och småpratade med min toppen frisör Jonas, och hör mig själv säga: Skönt att man på något sätt har hittat hem i livet. Och nu frågar jag mig själv “Hur tänkte jag då?”  Kikar lite på mitt liv just nu.

Trädgården har blivit jätte intressant på sistone till och med ogräset…

Jag vaknar ännu tidigare på mornarna än jag gjort tidigare. Jag tycker numera att min bästa tid på dygnet just är gryningen.

Jag fotar mer än någonsin allt från barnbarn, soluppgångar till vackra blommor.

Jag shoppar mer bekväma skor (fast snygga) än skor med höga klackar och numera i rätt storlek!

Jag oroar mig för att håret känns tunnare

Jag funderar redan nu på om det är ett blåbärsår i år!

Jag ringer runt och berättar om mitt genidrag att införskaffa iZettle!

Ja, hur som helst verkar det som jag börjar få lite härliga mogna intressen, val och skavanker. Mitt i min ”mogenhet” har jag ändå bestämt mig för att jag kan stå över en oklippt gräsmatta, ett stökigt kök eller en hög med papper och istället njuta av utelivet, fest, golf och glamour. Jag säger ja till mer nu än förr men också nej till de förslag jag får som verkar urtrista! Det finns många dagar i mitt liv som verkar starta på bottennivå men jag har märkt att med lite guldkantsfix och glitter så kan dagen piggas upp, putsas till och sluta med att jag somnar med ett lyckligt leende på läpparna.

 

För mig betyder glitter och glamour allt från härliga telefonsamtal, kristallglas med champagne, en shoppingtur på stan, en fika med en väninna eller åka på en underbar weekend med mannen. Huvudsaken är att jag valt att mail och sms inte löser mitt sociala liv utan är ett komplement – röster/ tonfall och kroppskontakter är så viktig och på något sätt blir det viktigare och viktigare i mitt liv. Ja, kanske har det med det där “att jag har hittat hem” att göra och då får det väl vara så i så fall!  Dax att hitta dagens äventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *