Mitt andra hem har öppnat sin dörr!
juli 9, 2012
Nu tänker jag påverka ödet!
juli 11, 2012

Nu kliver jag upp på min “scen” som jag har byggt till mitt liv och där jag tänker låta min kropp få vara med  fullt ut numera nyfylld med energi. Det är så lätt att glömma den glada föreställning som faktiskt livet är. Nu när jag är mitt i mitt lilla projekt att hitta ”Bästa formen någonsin” så tänker jag vara lite ”lättare på foten” och dansa fram till lite ljuvare toner. Tycker att det hör till nu när sommaren är som bäst Jag har gått mina steg framåt men också mellan varven åt sidan men jag kommit en bra bit framåt. Hurra för det och dags för belöning! I dag får det bli lite shopping!

Min nuvarande relation som jag skapat med min kropp trodde jag nog aldrig att jag skulle få tillbaka igen men nu har jag förtroende för min kropp och jag litar på den full ut. Jag till och med tycker om den. Jag undviker inte längre bad och provhytter eller gym. Att jag är stomiopererad på livstid är numera en del av mitt liv. Vitaliteten återvände och nu ska jag behålla den.Under 10 månader har jag försökt väcka en en känsla hos kroppen som gör att den kan vara lite glad och jag tror nu äntligen att kroppen tillsammans med själen vill vara med på allvar igen. Kosten ,örterna, träningen och inställningen till livet har löst så mycket!

Förebygga återfall blir nu en ny tanke! Visst, vi har en bit kvar, för jag tror vi kan lite till min kropp och jag. Det som glädjer mig lite extra är att nu får vi också lite hjälp av det vi har byggt upp på vägen orken, styrkan och en hel del mod. En bra verktygslåda!

När jag bestämde mig för att inte göra någon hemlighet av min stomioperation då började min glädje återvända och resan kunde börja. Nu har jag hade accepterat mitt nya liv. Jag har återerövra min kropp och det är dags att  gå vidare.  Jag tänker leta och finna en livsstil som får mig att kunna njuta lite extra av mitt “nya liv”.  Det har provats hej vilt på vad som ska passa mig, nu är det dags att göra val som ger den  livsstil jag mår allra bäst av!  Nu går jag in i att putsa på ”Bästa formen någonsin” och undvika dikeskörningar. Hoppas ni vill vara med! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *