Kakan som förtrollade mig!
augusti 6, 2012
Ballonger fyller mig med minnen och tankar!
augusti 8, 2012

Visst har det spöregnat i natt och visst gick planering att det skulle fixas administration igår kväll gick åt skogen men istället blev det kantareller och kräftor och planering om målning i Dalarna i.(Så mycket roligare)

Nu till mitt formtoppstänk – Jag fick en present igår som kommer vara ett bra verktyg till ”Bästa formen någonsin” En cd skiva med sommarprataren Anders Wall. Jag har sökt programmet som är från sommaren 2009 och nu fick jag möjligheten att lyssna på sommarprogrammet.

Jag anar att den underbara givaren inte hade en aning om hur mycket programmet skulle komma att betyda för mig och det visst inte jag heller men när jag Anders Wall började berätta då förstod jag.

Jag var på en känslosamma begravning  i fredags som ägde rum i Fröslunda kyrka. Kyrkan ligger nära den ort där Ander Wall börjar sin berättelse. Precis intill hans barndomshem hade min mormor sin pytte lilla gård och där växte min mamma upp. Just där tog jag farväl av min moster i fredags!

Att lyssna på cd skivan blev så känslosamt men också så peppande. Bra musik och mycket intressant.  Sommarprogrammet kommer jag att lyssna på många gånger och cd-skivan blir ett bra verktyg om tvivlet skulle ramla på mig någon gång!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *