Jag har ingen åldersnoja
februari 8, 2018
Gungar jag nu igen och broccoli är ett fint renoveringsmaterial
februari 9, 2018

En "balja" kokosvatten är vardagslyx här i Hua Hin

Jag har ingen åldersnoja. Jag har ingen åldersnoja. Jag har ingen åldersnoja… eller?

Nu när vi kliver in i februari så känns det härligt att få egen tid, tid att umgås med vänner, få återhämtning, spela lite golf och att få jobba varsamt i ett lite varmare och skönare klimat.

Golf är återhämtning för mig

Att ha tid och få dela tiden tillsammans med Calle står i fokus under den här tiden vi har här och nu i solen och värmen. Resan hit till Hua Hin har varit planerad sen länge. Fantasi, planering och resedrömmar är bra för mitt humör så själva resan har pågått länge även hemma i Sverige
Alla som känner mig vet att jag bygger upp min tillvaro med små projekt. Ett projekt just här och nu är återhämtning men med ett eller rättare sagt två små nya projekt i fickan.

Att få äta frukost ute på sin egen terass är livskvalitet för mig

Mål för mitt nästa livskapitel

Hitta det allra bästa sättet att jobba med det jag brinner för utan att slita ut mig i onödan.
Jag älskar att boa in mig och gärna utomhus i en skön miljö. Ge mig själv en kreativ plats där jag får njuta av att låta fantasin få ramla på mig. Så i nästa livskapitel ska jag vara ännu mer i ute i naturen och jobba mer utomhus
Jag skriver ofta i min blogg om att hitta balans i livet och att vara vital livet ut. Det känns som att det livspusslet ska jag vara en av de som får ihop!
Tacksamhet för vad jag har och att vårda det. Vårda nära relationer, vårda kroppen, vårda sinnet, vårda mina smultronställen där jag har förmånen att få bo.
Upplevelser har alltid varit viktigt för mig. Så in med fler upplevelser stora som små. Ibland kan det till och med vara så att jag har missat de där små upplevelserna i allt brus. I nästa livs kapitel ska jag hålla ordning på alla upplevelserna stora som små.

Jag älskar att dricka kokosvatten även hemma i Sverige men det blir ändå något speciellt här!

En “balja” kokosvatten är vardagslyx här i Hua Hin

Kokosvatten hittar du i den unga gröna kokosnöten. En näringsbomb fylld med mineraler som zink, selen och magnesium och elektrolyter som kalcium, natrium och kalium. Hälsofördelarna med att dricka kokokosvatten (som jag frossar i när jag är här) eller ha den i din smoothie är många. Världsartister och hälosgurus vittnar om hur kokosvatten bromsar hudens åldrande och hur huden får en härlig glans, blir mjuk och elastisk. Kokosvatten dricker man men kan också användas direkt på huden för att tex. reducera celluliter och åldersfläckar.

Så visst jag vill  behålla vitaliteten och lite åldersnoja har jag med all säkerhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *