Blåbär…bra bär där. Hälsoboosta och bromsa ditt åldrande med blåbär!
januari 25, 2018
Jag har ingen åldersnoja.
februari 8, 2018

Jag har ingen  åldersnoja. Jag har ingen åldersnoja. Jag har ingen åldersnoja…

Nu när vi kliver in i februari så känns det härligt att få tid, tid att umgås med vänner, få återhämtning, spela lite golf och att få jobba varsamt i ett lite varmare och skönare klimat.

Att ha tid och få dela tiden tillsammans med Calle står i fokus under den här tiden vi har nu i solen och värmen. Resan hit till Hua Hin har varit planerad sen länge. Fantasi, planering och resedrömmar är bra för mitt humör så själva resan har pågått länge även hemma i Sverige
Alla som känner mig vet att jag bygger upp min tillvaro med små projekt. Ett projekt just här och nu är återhämtning men med ett  eller rättare sagt två små nya  projekt i fickan.

Jag hade en stor fest förra gången jag fyllde jämnt. Mycket har hänt sen dess på gott och ont som livet är och nu ska de 10 åren som varit snart summeras. Det nya kapitlet ska snart påbörjas. Hur som helst, kanske är jag lite klokare än för 10 år sedan, har inte så mycket prestige, har blivit lite bättre på att säga både ja och nej. Jag är bättre på att känna in vad ”mys” ”nyttig kost” ”rätt träning” är för mig utan att spana på andra och alla trender som kommer och går.

Äta frukost på terassen är livskvalitet för mig!

Mål för nästa kapitel i livet blir:
Hitta det allra bästa sättet att jobba med det jag brinner för utan att slita ut mig i onödan.

Jag älskar att boa in mig och gärna utomhus i en skön miljö. Ge mig själv en kreativ plats där jag får njuta av att låta fantasin få ramla på mig. Så i nästa livskapitel ska jag vara ännu mer i ute i naturen och jobba mer utomhus

Jag skriver ofta i min blogg om att hitta balans i livet och att vara vital livet ut. Det känns som att det livspusslet ska jag vara en av de som får ihop!

Tacksamhet för vad jag har och att vårda det. Vårda nära relationer, vårda kroppen, vårda sinnet, vårda mina smultronställen där jag har förmånen att få bo.

Upplevelser har alltid varit viktigt för mig. Så in med fler upplevelser stora som små. Ibland kan det till och med vara så att jag har missat de där små upplevelserna i allt brus. I nästa livs kapitel ska jag hålla ordning på alla upplevelserna stora som små.

 

 

Jag älskar att dricka kokosvatten även hemma i Sverige men det blir ändå något speciellt här!

Frukost med en “balja” kokosvatten är vardagslyx här i Hua Hin

Kokosvatten hittar du i den unga gröna kokosnöten. En näringsbomb fylld med mineraler som zink, selen och magnesium och elektrolyter som kalcium, natrium och kalium. Hälsofördelarna med att dricka kokokosvatten (som jag frossar i när jag är här) eller ha den i din smoothie är många. Världsartister och hälosgurus vittnar om hur kokosvatten bromsar hudens åldrande och hur huden får en härlig glans, blir mjuk och elastisk. Kokosvatten dricker man men kan också användas direkt på huden för att tex. reducera celluliter och åldersfläckar.

Så visst vill jag behålla vitaliteten och lite åldersnoja har jag med all säkerhet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *