Min mage är ingen skönhet men den funkar!
augusti 9, 2015
Försöker tanka rätt bränsle
augusti 12, 2015

Jag har haft tur. Jag ser det varje morgon när jag tittar på mitt stora ärr på magen och ser min stomi. Jag vet också att turen kan vända till otur igen men jag tror att den ständiga påminnelsen om turen att allt fixade till den gången gör att jag tänker på ekonomi, rikedom, förmögenhet, vänner, familj på ett annat sätt nu än innan stomioperationerna som räddade mitt liv.

Jag tror att det är därför naturen är ännu vackrare nu och den gröna maten, de vackra blommorna i maten har blivit så viktigt för mig. Samtidigt har modesvängningar, lyxig inredning och den typ av prestige bleknat och givit plats för någon slags lyx i att leva i nuet dag för dag. Det är lite svårt att beskriva men jag tror ni fattar. Ibland tror jag att operationerna fick mig att stanna upp och ta in på en ny väg en väg som jag njuter av att vandra på varje dag.

Idag är en sån där morgon som man faktiskt känner att det är mitten på augusti precis som den ska vara. Ljummen, vindstilla och ljungen börjar visa sin rosa skira färg. En stund på utekontoret innan det bär iväg till jobbet på Sveavägen!

Jag tar mig en smoothie på trappan:

1 smoothie:

1/2 banan

1 dl blåbär

1 dl hallon

2 msk naturell kvarg eller valfri mjölkprodukt

1 tsk kokosfett

Mixa och häll upp  i en fin skål. Njut av morgonen så mycket du kan!

Godmorgon!

Ni hittar mig också på FB sidan: Turboladda med gröna juicer och smoothies och på intagram heter jag marremyra!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *