Jag har bestämt att det är just så här jag vill ha det!
juni 19, 2012
Jag känner mig som en bättre människa när solen skiner!
juni 20, 2012

Nu har vi kommit mitt in i en av mina favoritveckor, midsommarveckan. Det här året gläds jag lite extra. Jag känner mig stark och full av vitalitet.

Midsommarmaten är något som än bara har planerats på inköpslistan men det är ju också bara onsdag och träningen får nu gå in i en löpperiod från och med nu och under midsommarhelgen. Jag vet att min dotter kommer och jag anar att hon tänker utmana mig! Puh Cissi!

”Bästa Formen Någonsin” tar aldrig ledigt inte ens under midsommarhelgen även om njutningen ska vara på topp! Får jag njuta av mat, träning, vänner, barn och barnbarn då känner jag mig rik och kan känna att jag kan hoppa över vilka hinder som helst får att nå en bit på väg mot målen. Jag har nu för säkerhets skull satt upp en lapp på kylskåpet som talar om att ”Bästa Formen Någonsin” inte pausar under midsommarhelgen som kommer! Att något skulle kunna stoppa mig? – Absolut, men jag har en off och on knapp så då vill jag vänligen men bestämt att den som stoppat mig så småningom sätter på on knappen igen så jag enklare kan fortsätta mitt  livsviktiga projekt! Jag lovar att inte skylla på någon eller säga att det vara någons fel men var snäll och sätt på on knappen igen om det skulle behövas! Orolig?  Inte ett dugg! 🙂  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *