Hallonblad och golf!
april 19, 2015
Vin – Gröna drinkar- Italien – Acqui Terme! Fantastico!
april 27, 2015

Med min härliga smoothie i handen sitter jag här tidigt på morgonen funderar på mitt sätt att leva, äta och tänka.

Till ett glas behöver du

2 dl gärna frysta blåbär

½ dl havtorn

½ dl lingon

½ banan

½ dl granola

½ mandelmjölk eller den mjölk som passar just dig

Mixa blåbär, banan, och mandelmjölk. Lägg en sked granola i botten på ett glas. Fortsätt med de mixade blåbären, mandelmjölken och bananen. Fortsätt att med lite mer granola och lingon och havtorn. Toppa med mer den mixade smoothien och bär. Njut!

Jag har  börjat att titta lite närmare på min egen hälsas framsidor men även baksidorna runt den. Ja har en starkt tro att en del av baksidorna av min hälsostatus har varit kopplade till upplevelser som jag genom livet varit med om och hur jag bearbetat dem eller bara lämnat dem åt sidan.

För att stärka upp hälsan ytterligar så försöker jag numera att stressa mindre, äta min näringstäta och färgstarka måltider. Ge mig tid att njuta av alla måltider och på det sättet också hjälpa min matsmältning. Jag lägger mer egen tid till i träning och vill lägga ännu mer tid till att umgås med mina barnbarn, barn och vänner och jag älskar mitt jobb.

Vissa upplevelser i livet som lockat mig förr har i slutändan med facit i hand bara kostat energi, känslor och även ekonomi.

Nu vet jag lite bättre och konstaterar att det är ”Livet skola” och jag bytt årskurs!

Idag vet jag värdet av att få omge mig med människor som ger positiv energi. Vi är alla i olika faser i livet och behöver olika typer av energier så ingen skugga på någon men oj vad härligt det är att bli riktigt full av energi genom möten med människor! Nu är det dags att packa för att just möta en spännande härlig långweekend!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *