Jag håller i hatten och står för vem jag är i nästa M-Magasin!
juni 18, 2012
Jag har en on och en off-knapp, glöm inte det!
juni 20, 2012

Vem är jag nu egentligen. Oj vilka förändringar som skett på två år! Visst är det härligt med minnen, men nu gäller det för mig att lägga engagemang och energi på nutid. Visst hade jag en helt annan livsplan för bara för två år sedan. Livet har tagit en annan väg men allt som skett har också givit mig facit på och förståelse för många händelser som skett i mitt liv och en vetskap om hur människor ser på mig för den jag är i själ och hjärta och inte rent fysiskt. Intressant och positivt men också en del mörkare uppvaknanden. ”Sånt är livet” eller hur var det hon sjöng Anita Lindblom?

Som jag skrev igår så rullar mina målsättningar på och de mål som jag satt upp både kvalitativa och kvantitativa tänker jag nå. Hur det ska gå till?  Ja får jag idétorka tänker jag uppfinna verktyg för att nå fram precis som James Bond men målen ska nås.

För mig är förebilder viktigt för att komma vidare och föremålen har växlat genom åren. Just nu finns min far i huvudet varje dag. Hans kreativitet och trygghet. Pappa tog sig alltid tid att lyssna och engagerade sig i sig själv men lika mycket i oss andra. Ja, nu kan jag inte slå en signal till honom eftersom signalerna inte når ända fram till himmelen.  Men minnas och använda hans tips och råd det gör jag mer än en gång varje dag.

Just nu har jag kommit tillbaka från ett pass  med träningsformen Hypoxi. Jag hade min man med som köpt ett 12 gångerspaket och han är så inne på att detta är hans grej! För mig är det tror jag sjunde gången och det känns riktigt superbra. Jag hade åter igen minskat min vikt så vi hoppas också att måtten är på väg åt rätt håll. Idag var det bråttom bråttom så jag tog med mig en god lunchsmoothie med blåbär, hallon, avokado och lite sojayoghurt plus proteinpulver. Jag vet att jag egentligen inte ska äta i samband eller direkt efter Hypoxipasset men ibland har nöden eller rättare sagt tiden igen lag.  Jag mår i alla fall toppen.

Och vet ni vad? Jag har cyklat till jobbet idag. Jag har inte cyklat sen jag var barn och definitivt inte mitt Stockholm. Gissa om det var Bambi på hal is som tog sig till Sveavägen imorse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *