Ger mig själv en teorilektion i golf denna blöta dag!
juni 17, 2012
Jag har bestämt att det är just så här jag vill ha det!
juni 19, 2012

Jag har sedan augusti 2011 gett mig den på att återvinna och t o m förbättra min hälsa. Den hälsa som fanns  där innan mina operationer. Ett delmål blir den 30 augusti 2012. Vad jag gör och hur det går?
Välkommen och följ med mig i bloggen hälsar Marlene! Så här avslutar jag min första sida på den här bloggen.

Jag får frågor hur det går och vilka mål jag har. Det har gått någon månad sedan jag senast redovisade mina resultat och mål. Jag ska tillbaka till min duktiga PET Joel som följer upp mig nästa vecka men enligt mina egna mätmetoder så ser du så här idag för att nå mitt första delmål den sista augusti:

Gått ner 5 kg och ett mål på minus 6 kg . 1 kg kvar.

Min fett % står på 28 % på min mätare Joels mätare är strängare, men men. Mål 6 % enheter ner och det betyder 0,8% enheter kvar.

Jag står fortfarande på 22,2 i golfhandicap. Mitt mål är att snudda vid 18 den här golfsäsongen.

Jag har ändrat min kost till en kost som mitt tarmsystem, vikt gillar och naturligtvis jag själv älskar. Ni kan läsa mer om den i bloggen och mer kommer under sommaren både här och på min hemsida www.optimal-halsa .se.

Jag har vågat mig på att springa igen och målet att springa Vår Ruset igen är avklarat

Mitt projekt ”Bästa Formen Någonsin” började i augusti förra året när jag fick börja träna igen efter att ha genomgått komplicerade operationer som du kan läsa mer om på min sida ”Om Marlene” Till en början gick det vansinnigt trögt och det gjorde ont. Min kropp ville inte svara på mina ansträngningar ett dugg. Hösten blev tung för projektet ”Bästa formen någonsin” Efter nyåret började kroppen vakna och efter min semester i Thailand under februari så verkade det som att kroppen vill sätta igång och den började fatta att vi driver ett projekt ihop som heter ”Bästa formen någonsin”!

Jag ökade på tempot efter en lunch med härliga Amelia Adamo som ville att jag skulle berätta om mitt liv som stomiopererad och Amelia frågade mig också om jag också kunde visa upp mitt ”dolda handicap” i M-Magasinet. Efter en tids betänketid så bestämde jag mig för att göra det. Fotograferingen gjordes förra fredagen och kändes utelämnande men jag vill samtidigt inte dölja och gömma mitt handicap längre. Att dölja och stoppa huvudet i sanden var min första strategi efter att jag fått beskedet om att jag var stomiopererad på livstid! Reportaget kommer i M-Magasinet den 12 juli! Nu vill jag att min kropp ska vara vital, stark och vältränad med de repor som den har blivit utsatt för men för den skull ska det inte behöva komma några fler onödiga skavanker i framtiden! Så nu håller jag i hatten och står för vem jag är även i M-Magasinet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *