Svartvinbärsjuice – En kick för kvinnan “Mitt i livet”
augusti 16, 2012
Nu försöker jag ladda om med musik
augusti 19, 2012

Jag lever, mår bra och numera vet jag om att jag ska vara rädd om själen också. Det är det som är melodin för att få mig att hålla mig och min stomiopererade mage/tarm i form!

Jag tror inte det är konstigt att magen kurrar och krånglar när press och problem kryper på oss. Många som kommer till mig som klienter hos Optimal Hälsa har just olika typer av krångel med mage/tarm och samma personer har också ofta konflikter, olycka eller olösta relationsproblem runt sig. Att lära sig kunna slappna av på olika sätt och dessutom våga öppna upp och prata om det som svårt och ibland jättesvårt är så viktigt och jag är verkligen själv en person som kan skriva under på att det är viktigt att öppna upp sitt hjärta! Bära tunga ryggsäckar ensam leder till att vi går sönder!

Eftersom jag varit just den sortens människa som burit på mina ”ryggsäckar” ensam tror jag att det kan ha stjälpt mig och mitt tarmsystem en hel del genom åren. Mina nu bortopererade tumörer i ryggen har gjort mig uppmärksam på att träna på att vilja och våga prata om det som känns svårt. Jag lade in ett nytt träningspass idag som ska vara återkommande i mitt schema för att hitta ”Bästa formen någonsin”-  Prata om det som är svårt – jag började försiktigt med att prata med skogen nu på morgonen! Dessutom lade jag kvar några tyngder från ”ryggsäcken” i skogen och de får ligga kvar där! Nu till helgens äventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *