Still Alice
mars 20, 2015
Grattis fina lilla mamma och om du visste vad jag hade velat ha dig här idag. Love U forever
mars 23, 2015

Oj vilket livsläxa det är att göra rätt saker. Rätt saker för mig själv som också leder till att det blir rätt för andra i min omgivning.

Att agera rätt, att välja rätt.

Att välja det som fyller mig med energi och inte tvärtom.  Jag har svårt att säga nej så jag har en bestämd känsla eller rättare sagt jag vet att jag säger ja lite för ofta till sånt som jag redan egentligen vet ger negativ energi i långa loppet i mitt liv.

Varför i hela friden gör jag det då?

Ibland för att frestelser tar överhand.

Ibland för att vara till lags.

Ibland för att andra vill.

Ibland för att behålla en viss stämning och inte avvika.

Listan kan göras lång.

Därför ska jag ta en mental lång lektion i att träna på att helt enkelt försöka fylla mina dygn med sånt som ger kraft och energi och lägga annat åt sidan.

För mig får det bli lite så här, kanske säga mer nej till andra och annat för att få mer ja av mig själv. Hoppas ni förstår vad jag menar! Det öppnas alltid möjligheter om jag tar bort något och sen vad som fylls med  det är där de mentala lektionerna kommer in.

Tid att se soluppgångar…

Tid till träning…

JAAAAAA till mig själv! Alla har vi olika tankar på hur vi vill fylla våra liv bäst. Nu längtar jag till min underbara morgonpromenad här på Fyrudden och att sen en lång söndagsfrukost, med god juice, smoothie chiafrön… för att jag vill det! JAAAAA!

Chiafrön med spenatsmoothie

1 glas

3 tsk chiafrön

2 dl mandelmjölk

1 näve babyspenat

½ banan

1 d mandelmjölk

1 portion osötat proteinpulver (jag använder Holistic)

Topping

kanel

Blanda chiafröna med mandelmjölken i ett glas. Rör om i blandningen efter 10 minuter. Låt blandningen stå i minst ett par timmar men förbered gärna detta kvällen innan och låt blandningen stå i kylen under natten. Du kan använda samma glas som du blandade fröna och mjölken. Mixa spenat, mandelmjölk och proteinpulver. Häll över chiafröblandningen och toppa med kanel.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *