Saknar redan lite färg på näsan
augusti 29, 2012
Golfbanorna är stängda idag!
september 1, 2012

Vilken skön stund jag hade hos Jonas som är min frisör på W- Lounge igår eftermiddag. Jonas berättade om sin sommar och förberedde mitt hår för klippning. Sen kom det…Jonas tog mig en trappa ner. Jag hörde ljuv musik, fick en underbar inpackning, helt underbar huvud och axelmassage och jag riktigt kände hur lyckohormonerna snurrade runt i kroppen.

Just vid sådana här stunder känner jag mig så otroligt lyxig, kvinnlig och full av njutning. Visst har Jonas och jag pratat mycket om mitt ”nya” liv som stomiopererad och visst har jag ältat min sorg över att det också blev en livslång stomi och inte temporär. Jag hoppas och tror att Jonas vet hur bra jag mår när jag går ifrån W-Lounge. Ja, jag till och med glömmer att jag är stomiopererad. Jonas får nog säkert höra massor av livsöden av sin kunder och han är en god lyssnare men för mig är han också en helt fantastisk aktör som ger massage, klipper, ger mig urgott kaffe och inspirerar mig så det knakar. Stunder som sådana med Jonas gör att ger livet får ett extra rosa skimmer och jag riktigt kan känna att jag får massor med kraft och lust till göra massor med roliga saker… och vilken tur att jag just efter en sådan stund fick äta en god middag prata och skratta  med min man och goda vänner på Melkers nya Trattoria på Kungsholmen. Även om jag vet att livet aldrig riktigt blir som innan min stomioperation så vet i sjutton om  livet  ibland till och med är lite bättre nu. Hurra för den känslan som i alla fall finns där idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *