Njutningsmotion och sommarminnen
juli 24, 2013
Slår en liten kullerbytta
juli 29, 2013

Jag kämpar just nu med att hitta flowet i skrivandet och tog mig en supertidig golfrunda. Det har gått tre år nu sen operationen som gjorde att den lilla golfsving jag hade tog sig en rejäl paus. Visst har jag ändrat, fixat och försökt känna mig säker med men nya situation där bäcken och ryggslut inte är som förr och tänk i morse vänta nu var det inte en liten liten förbättring.

Kan det vara mina gröna flaskor som fanns i bagen som hjälpte till på traven. Jag hoppas det! Visst är jag stomiopererad permanent och det ställer till det ibland men det ger också så mycket tacksamhet! Jag kan gå och slita på golfbanan och numera ser jag också allt fint som finns där förutom en liten vit boll. Dimman som lättar, röda hallon och änderna i dammen!

Jag hade också på mig med stor förväntan mitt nya armband som ska visa mitt sov mönster, steg och vad maten jag stoppar i mig ger i energi. Spännande jag ser fram emot och lära mig mer det. Nu till skrivandet och det tänker jag göra ute på min fina altan!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *