Rätt fart, halkkörning och kloka vägval är körlektioner som jag vill repetera
oktober 27, 2013
Ingenting ska stoppa mig… Dax för nya mål för att nå “Bästa formen någonsin”
november 4, 2013

Jag älskar när jag känner mig sund och hälsosam och jag vet att det jag fått en fantastisk ny chans att vara med här och den chansen ska vårdas ömt! Den möjligheten blir extra påtagligt de dagar när små orosmoln dyker upp. Vad det än kan vara så blir jag småskraj att något eller någon håller på att rucka på mitt livs chans som jag aldrig vill tappa bort. Det tillfället och möjligheten att fortsätta att få leva så normalt som jag ändå gör med en permanent stomi blir så påtaglig när någon liten negativ förändring eller känsla stör mitt väl tänkta livspussel.

Ibland tycker jag att jag är lite vårdslös med chansen. Jag kan låta en dag gå och spilla tid på att reta upp mig på småsaker och lura i mig själv att jag har obegränsat med tid här på jorden och att jag är odödlig. Det kan låta som jag går omkring och är livrädd men så är det inte och på något sätt är det ändå tur att man inte vet något om vad som ska hända.  Å andra sidan när man vet om och påminns om de dagar när KS fönster var den enda utsikt jag kunde få, då vill jag jubla ut all tacksamhet att få vakna upp och möta en ny dag igen.

I går startade jag dagen med att mixa olika nyanser av gröna smoothies som ska göra mig starkt inför den dagens händelser.  Jag tänker inte tillåta utan istället kämpa för att inte något elakt kan få fäste hos mig igen. Jag fajtas för min hälsa. Jag slåss, dricker, äter och tränar för livet!

Idag har jag flera skäl att glädjas lite extra till exempel en toppenlunch med ”Spök Ella”.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *