Nu är det hög tid att skriva önskelistor
december 5, 2013
En julefrid flytt
december 16, 2013

 

Jag har flyttat!

Alla vet vad det innebär att flytta. För mig är det 15 år sedan sist och nu när det ska bli till ett lite mindre boende på Gärdet känns allt trångt och möbler, lampor till och med flytande tvålarna är  för stora. För mycket prylar, skor och kläder gör att min första lass till Myrorna innan flytten  bara starten på rensningen. Jag känner mig lite smått flyttförtvivlad.

Ja sorg, saknad, förväntan, glädje, nya vägar och massor med pyssel dock ej julpyssel så är det här hos mig just nu. Som tur är har jag mina barnbarn som älskar julpyssel och få krypa in i deras kök en stund ger  ny energi till att fortsätta föröka hitta ljuset i tunneln i nya hemmet.  En bra start är att ha underkläder den lådan är spårlöst försvunnen så nu klockan 12.00 ska Fältan få besök av en flyttförvirrad Marlene som klär sig i vackra bikinibrallor men det syns inte! 🙂 Ha en fin söndag!

2 Comments

  1. Lotta Winblad skriver:

    Åh håll ut Marlene! Och lycka till!
    Det finns ljus i slutet av tunneln!
    Och lådan med trosor!
    Stora styrkekramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *