Bästa formen någonsin
juli 4, 2012
Jag önskar att jag hade fått de där telefonsamtalen idag!
juli 5, 2012

En skön kväll med barnen. Jag kände redan på morgonkvisten att jag måste bara få träffa dom som styr mina tankar idag. Dom som sätter griller i huvudet på mig. De som snurrar i huvudet idag är mina små barnbarn, dom som gör mig ju så full av lycka! Det konstiga är att ju mer denna dag  gick ju mer väsentligt blev det att träffa barnen och till slut tog jag tag i mobilen och ringde upp  min dotter Cecilia och meddelade att nu kommer jag! Jag försöker ändå vara en svärmor, mamma och mormor som inte ska dyka upp i tid och otid men jag undrar lite hur jag egentligen lyckas med det lilla projektet. Det verkar som när mina känslor tar över då kan egentligen ingenting hindra mig att besöka min lilla älsklingsfamilj. Känner igen symtomet från andra känsloladdade situationer :). Jag vet att jag har världen gulligaste dotter som alltid svarar i telefonen, och svarar dessutom att jag alltid är varmt välkommen! Tack Cissi, för jag vet inte hur det skull kännas att ha barnbarn och inte vara välkommen hem dom! Jag som förväntar mig och tror att jag alltid är välkommen…fast jag tror ändå och hoppas att jag har några små känslospröt ute som kan känna av när det passar och inte passar att vara nära och runt den här gulliga familjen!  I HOPE SO!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *