En blomma ger kraft och skönhet till ett annars så trött träd!
mars 7, 2013
Varje dag är ett litet mirakel som jag inte kan ta för givet!
mars 9, 2013

Oj vilket mentalt träningsläger det är att göra rätt saker. Saker till mig själv som också leder till att det blir rätt för andra i min omgivning. Att agera rätt, att välja rätt, att välja det som fyller mig med energi och inte tvärtom. Ibland är det så svårt att säga nej så jag har en bestämd känsla av att jag säger ja lite för mycket till sånt som ger negativ energi i långa loppet i mitt liv.

Varför i hela friden gör jag det då? Ibland för att frestelser tar överhand, ibland för att vara till lags, ibland för att andra vill, ibland för att hålla en viss stämning och inte avvika. Listan kan göras lång.

Därför ska jag ta en mental lång lektion idag att träna på att helt enkelt försöka fylla mina dygn med sånt som ger kraft och energi och lägga annat åt sidan.

För mig får det bli lite så här, kanske säga mer nej till andra och annat för att få mer ja av mig själv. Hoppas ni förstår vad jag menar! Det öppnas alltid möjligheter om jag förändrar något sen vad som fylls i de möjligheterna det är där de mentala lektionerna kommer in. Jag har känt många vemodiga tomrum när jag dragit mig undan. Soluppgångar, träning, samtal på skypen med barnen. JAAAAAA till mig själv! Alla har vi olika tankar på hur vi vill fylla våra liv bäst. Nu längtar jag till min tillfälliga underbara skrivarlya och till golfen imorgon … för att jag vill det! JAAAAA!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *