De är på väg. Lucky me!
mars 25, 2016
Ny VD för GI-boxen och GI Viktkoll
april 1, 2016

Ja det är samma känsla varje gång!  Jag kan verkligen inte förbereda mig på att det ska bli så tomt.  Jag blir nästan lite deppad när bilen åker iväg med mina allra käraste! Jag har varit så bortskämd att ha dem alla runt mig här i Påsk. Snabbt som ögat tar jag det som en självklarhet och det har känts som att vi har haft all tid i världen att få umgås men tiden rusar iväg och nu är huset här i Sunnanhed såååå tomt igen. Tack snälla ni för all glädje ni alltid sprider.

 Tack för sällskap på påskauktionen och att ni fixade “påskäggsletarstigen”.

Härliga promenader och/fikastunder med härlig tårta. Skumpa, snittar och att sen få tillsammans med er njuta av påskbordet – allt det här betyder livskvalitet för mig och gör livet så fantastiskt!  Jag gör och ser saker som jag aldrig hade sett eller fått uppleva utan er barn och barnbarn! Ni är bäst!

Framförallt jag och Ella njuter av morgonens Svartvinbärssmoothie!

1 dl svarta vinbär

1 dl röda vinbär

1 dl hallon

½ banan

1 dl laktosfri kvarg

Mixa och njut av underbar näringstät smoothie!

”Sunnanheds egna blåsvarta druvor” – Svarta vinbär!

Bärens mörka färg kommer från antocyaniner och karotener som är antioxiderande, alltså ”rostskyddande”. Jag som letar den absolut bästa kosten för kvinnan mitt i livet och som dessutom vill njuta av att dricka något som motverkar åldrande njuter av dessa svarta vinbär som också innehåller omega 6- fettsyran GLA (gammalinolensyra). Det är den fettsyran som också finns i Jättenattljusoljan, GLA anses kunna minska klimakterie/PMS besvär och antocyaniner anses motverka åldrade. Traditionellt är svarta vinbär kända som riktiga vitaminbomber så ut och plocka nästa sommar och njut av de frysta till dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *