Tittar på funkis och njuter av julfriden
december 26, 2013
Lite kom ihåg på startsträckan in i 2014!
december 29, 2013

28 december och det är 19 dagar sedan vi flyttade in i ”Hemmet Rindögatan” Josef Franks trappuppgång en gång i tiden. På juldagen, på landet, påmind av Cissi börjar jag hitta en ny kraft och vänskap till mitt nya hem. Jag har inte riktigt känt mig mogen att lära känna hemmet förrän nu. Det är ett funkis hem och nu känns det som jag har massor att lära om just funkis. Det ska bli spännande att hitta min stil och idé på vad funkis är. Det känns väldigt konstigt men jag har ingen som helst längtan tillbaka längre sorgen är veck. Nu är det ”Hemmet Rindögatan” som ska pysslas om och vi som finns i det hemmet kommer få ett spännande 2014 med många nya spännande utmaningar.

 

Mellandagar och startsträcka fram till 2014.

 

  1. Njuter av mina sköna dagar där det bara är ”mjukjobb” som gäller så nu tänker jag ta fram lite ”egen tid” som jag sparat in och som dessutom givit lite ränta i form av bonus tid. Bläddra i inredningstidningar, läsa inredningsbloggar och drömma om det fina nya funkislivet.
  2. Nu är det högt tid att planera in träningen som ska få lite ny omsorg och nya förutsättningar nu när jag utgår ifrån ”Hemmet Rindögatan”.
  3. Ännu en juicecentrifug finns nu på plats så nu slipper jag springa runt och jaga ingefärsshots på stan utan kan stanna i köket ännu en liten stund för att njuta av de fina energierna som sakta men säkert börjar växa fram i mitt lilla men funktionella (ska bli) kök! J.
  4. Låter mig överraskas och glädjas åt hur en ny miljö kan förändra mina sinnen.
  5. Ja visst ska alla jobbpapper bli klara men jag ska bara…

 

Kram på Er.

Nu väntar en ny byrå till sovrummet i bilen. Den ska upp i den lilla funkishissen.

Det ska gå!

 

PS. Jag undrar om min man har fattat vad som händer i mitt huvud när jag numera bor i Josef Franks anrika trappuppgång. Ska ner på Strandvägen och ”ögonshoppa” lite på Svenskt Tenn. DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *