“Allt för hälsan”
november 8, 2012
Undringar
november 12, 2012

Vad ska kunna hända som ska få upp mitt humör idag?  Efter en lång regnig morgonpromenad är jag lite frusen och värmer upp mig med att titta på bilderna från gårdagen middag på Barbro. De har den absolut godaste asiatiska mat jag har smakat. Barbro som ligger på Söder här i Stockholm var helt obekant för mig, men nu vet jag bättre! Den är helt fantastisk! Lite mindre urrig!

Jag tittar på mina fina blommor som värmer upp mig några grader till och sen slökikar jag reprisen ”Så mycket bättre” och nu är det ännu lite varmare inombords…

Om nu mobilen ville ringa … Jo visst, den ringde och det har varit fin besök här av mina gulliga barnbarn. Nu är jag helt varm i kropp och själ!

Så nu så här innan middag sitter jag med tända ljus och plötsligt minns jag morgonens tv tittande där Marcus Jernmark från Aquavit New York bjöd på skumpa mixat med riktigt grön grösaksjuice. Vilken lyx som jag höll på tappa bort men icke så nu får min blender till en riktigt grön blandad bladjuice. Jag mixar bladnågra äppelklyftor lite vatten och vips på några sekunder  är en härlig grön juice färdig att hälla upp tillsammans med skumpa. En söndagsdrink som jag njuter av medans jag minns min underbara pappa för det är ju Fars dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *