Passion ger livslust!
januari 20, 2014
Rödbetor gillar jag skarpt!
januari 23, 2014

Det är förmiddag här på jobbet och jag funderar lite på dagen som komma skall, härliga klienter och sista absolut sista genomgången av korret till nya boken. Jag har verkligen njutit av den här morgonen, härlig frukost, träning och riktigt långpromenad. Sen fick jag mig ett litet bakslag när min stomiopererade mage inte agerade riktigt som jag ville men det är mitt liv numera.  Lektionstimmar i Livets skola.. Även om jag vill glömma just förmiddagens lilla bakslag med magen måste jag väl ändå erkänna att den finns kvar i minnet och att dessa små  återkommande signaler från mitt mag och tarmsystem ger mig alltid förnimmelser om att jag ska komma i håg att kroppen talar till mig. Varje dag och hela tiden! Kroppen talar på det sätt den kan och att lyssna på de signaler som kroppen signalerar ut ska vara hög prioriterat! Till och med högst!

Jag har ju inte en aning om hur många varningssignaler och tecken min kropp tänker ge mig och jag återkommer till Tomas Tranströmer som skrev ” Mitt i livet händer det att döden kommer och tar mått på människan. Det besöket glöms och livet fortsätter. Men kostymen sys i det tysta”

Visst tänker jag nästan dagligen på min senaste operation där jag nog kände att måtten på kostymen togs. Oj nu blev jag visst lite djup men vi pratade just om det här går kväll och jag vet ju att ingen av oss är odödliga. Att vara lite rädd om mig och andra är superviktigt. Just nu läser jag en bok om en ung kvinna bara sexton år som drabbats av leukemi. ”Innan jag dör” skriven av  Jenny Downham, den berör.

Dags att ta emot  fina klienter och  njuta av en klarblå himmel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *