Ny golfstrategi!
juli 24, 2012
Nu mår jag mycket bättre
juli 26, 2012

 

Oj vilken härlig dag vi fick på Fjällbacka GK igår!  Jag kände helt plötsligt att nu är jag och min golf ihop igen – vi är mer än bara vänner! Lycka!

Jag har bestämt att jag inte vill riskera mitt humören enda gång till på golfbanan. Tänker inte ta fram någon negativ känslor eller riskera att förstöra en dag för det som jag älskar och tycker är så kul som jag tycker golf är. Just idag har vi spelat tävling på Sotenäs GK och det har varit lite extra roligt när golfen gått bra sen vet jag att det kommer dagar som jag kommer att förundras över resultatet som inte alls blev vad jag planerat, trott och velat…Jag lägger inte in mig själv i sådana diskussioner utan kommer titta lite utifrån på sådan stunder. Jag predikar ju inte för mina kompisar i bollen om att ”Nu tittar folk på dig när du ska slå” eller ”Titta inte upp när du ska slå” eller ”Du kommer aldrig upp ur den där bunkern” eller ”Undrar nu om du ska slå i vattnet igen på 8:an?” Ingen säger så till mig heller för kompisarsom  jag spelar med är snälla gulliga och stöttande.

Nya strategier i golfen från och med idag: Inget skitsnack med mig själv om mig själv! Nu får jag istället vara lite hjälpsam och hygglig för att förbättra spelet! Jag är min egen coach och en ärlig vän.

Samtidigt börjar min  längtan efter mina småttingar bli ett litet orosmoln. Ella och Philip som  finns hos oss hemma på Fyrudden och jag är inte där, knepigt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *