Det är alltid svårt att säga Hej Då!
augusti 11, 2013
Jag önskar att jag hade fått det där telefonsamtalen idag!
augusti 16, 2013

Att livet är så orättvist och tar ifrån oss de alla finaste personer är ofattbart. Det är jättesvårt och jag vet just nu inte vad jag ska varken skriva eller säga men att sorgen av att inte du inte är med känns svårt och allt är omöjligt att förstå.

Jag själv har så mycket att vara glad över fast jag ibland bara tar det för givet!

Idag sitter jag igen på mitt ”utekontor” och kan jobba mitt i naturen. Höra havet klucka och få vind och lite sol på näsan.

Nygjord svarvinbärsjuice står bredvid datorn och Oliwia ligger och kollar in utsikten.

Att sedan sitta här i lyxen och ändå känna en klump i magen av att allt är så skirt ger en  mig en konstig känsla av tacksamhet blandat med vemod. Min stomi mitt på magen påminner mig ständigt om att jag finns med och det är kanske den som fått mig att förstå vilket underverk det är att få vakna på morgonen och kunna njuta av ännu en dag.

Äntligen efter massor med år så förstår jag vilket lyxliv jag lever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *