Anti-tjat skolan
oktober 28, 2012
Dofter påverkar!
oktober 30, 2012

Förra året hade vi inbrott hemma det kändes som någon hade grävt i hela mig. De tog massor av minnen från mig men som tur är kunde de ju bara stjäla materiella minnen. Allt annat finns i mitt hjärta och försök sno den nyckeln du elaka tjuv!  Jag tänker på inbrottet nästan varje dag och det tar mycket energi ifrån mig men jag har ändå bestämt att lämna den händelsen bakom mig!

 

När jag tänker på inbrottet så inser jag också att det finns andra typer av tjuvar som även stjäl energi från mig mellan varven. Tänk om jag nu inte gör mina ägodelar (vilka numera är väldigt begränsade) tillgänglig för tjuvar då kan ingen stjäla dem! Borde det inte vara lika med de som försöker stjäla energi genom att reta upp mig eller få mig att älta gamla händelser eller får mig reserverad och lite skraj.  Tänk om jag inte finns där som ett inbrottsalternativ?

 

Så nu tänker jag inte ödsla min frustration på det som någon annan gör eller säger och är det så att någon/något som stör mig så pass mycket att det är värt att ”kriga för” då får det bli en sammandrabbning men den får bli konstruktiv för min del. (Försöka duger). Hur andra agerar, gör sina val att handla och reagera får stå för dem. Nu vill jag se framåt med ännu vackra vyer utan utsikten skymd och med massor med nyfunnen energi. Det är skönt att sitta på jobbet som är fyllt med positiv energi! Nu blir det ännu enklar att nå ”Bästa formen någonsin”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *