Vad är viktigt mellan Hägg och Syren?
maj 19, 2013
Schizandra bevarar skönheten!
maj 21, 2013

Visst är det magiskt med dimma!

En stilla tidig försommarvandring. (Lite för stilla- Oliwia känner sig lite stel) Liljekonvaljerna har börjat blomma och jag minns buketterna jag plockat till mamma på Mors dag, det ska jag göra i år också men numera får jag sätta buketten vid mammas grav.

 

Förgätmigejen får mig lite rörd och de blodröda Gullvivorna imponerar på mig.

Dimman döljer öarna här på Fyrudden och båtarna tutar för att inte olyckan ska vara framme. Det är något magiskt med det också nästan som början på en deckare. Dimman är så hemlighetsfullt, lite lynnig och jag är förväntansfull. Från hjärtat. Det känns som att börja ett nytt kapitel på den spännande roman som jag själv är huvudperson i och innerst inne vet jag att jag kan påverka innehållet själv. In med glamour, magi, dramatik, men låt det bli ett lyckligt slut! God morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *