Internationella Klimakteriedagen!
oktober 18, 2012
Bondens marknad ger en bra helgkänsla
oktober 20, 2012

Idag denna lite gråmulna men varma dag (13,5 grader) är det 3 år sedan min först tumör upptäcktes och idag mår jag jättebra. Det har varit en lång utmanande resa men mitt upp i allt har jag också lärt mig mycket om mig själv och fått massor med erfarenhet som jag antagligen inte hade fått utan dessa j–la tumörer så på något sätt har livet gett mig några riktigt hårda men lärorika lektioner. Jag har varit till läkaren nu på morgonen. Det är Eva som jag är evigt tacksam. Hon som är gynekolog hittade en tumör i min rygg, är inte det superduktigt!

Tacksamhet är viktigt och numera känner jag tacksamhet i många fler dagliga händelser än jag gjorde innan min sjukdom upptäcktes men jag kan bli bättre på det och i min väg mot ”Bästa formen någonsin” är tacksamhet viktigt.

Efter att mina läkarbesök var avklarade hann jag ner till Sture Gallerian för att få titta på Lars Wallins fina Askungeklänning. En riktig drömklänning – ”så vad är väl en bal på slottet”. Uppsättning Askungen ska så småningom visas på Maximteatern. Något att se fram emot!

Tänk vad jag kan gå igång på vackra glittrande festkläder. Jag kände hur massor med lust och ny inspiration fyllde mig så mycket att jag gick vidare till NK, åt en härlig räksallad, ett glas vin och njöt en stund bland alla nyinkomna höstkläder. Jag tror att glittriga klänningar smittar av sig och gör att jag vill ha mycket mer vardagsglamour! Så in med fler glittriga klänningar i mitt liv!

Nu är det dags att fixa kvällen njutning som blir lite italienskt – kalvfrikadeller och sen på med festblåsan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *