Ja – kalla mig gärna nörd när jag lägger mina shoppingpengar på en juicecentrifug istället för på en handväska här i Thailand!
februari 18, 2014
Citronen är knallgul och lyser som en sol i alla väder!
februari 21, 2014

Efter en lång golfrunda igår där svingen kändes en aning rostig och stresshormonerna ”duschade mig” hårdhänt väljer jag idag att istället boosta med lugn och ro hormonet oxytocin.

Morgonpromenad i sköna skor ger mina fotsulor beröring och sätter igång frisättning av oxytocin som ger harmoni och en morgonglad start på dagen.

Nu när jag har förmånen att vara i närheten av en varm pool under en liten tid missar jag aldrig chansen att ta en härlig simtur. Varmt vatten berör som en smekning så har du inte en varm pool så njut av en varm dusch.

Efter en skön morgonstart med både simning och promenad så är frukosten nästa beröringstillfälle. Smoothies berör mig på insidan. Att äta näringstätt och regelbundet gör att man får smekningar och näring i en härlig cocktail som ger en balans till dagen.

Ja som ni förstår så lyxar jag lite extra just nu och laddar batterierna för att hitta ”Bästa formen någonsin” God morgon!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *