Ibland behöver jag många sparkar i rumpan för att träningen ska bli av. Grundstenar 2. Träning
september 20, 2012
Harmoniska Hormoner packas upp! Desto senare desto finare…
september 21, 2012

Ingen golf den här helgen och ingen Ledin igår. Min “skrivardag” som brukar vara  på fredagar när  jag sitter på Fyrudden, skriver, lapar sol  och får inspiration har blivit indragen. Idag blir alltså ändrade planer så nu gäller det att hålla humöret uppe. Solen strålar och jag har en lång “Göralista” framför mig så det är dags att gå in i matchen och börja bocka av!  Smile!

Jag har lovat mig själv att fixar jag listan så kommer det bli belöning i form av några timmar på stan innan  en sen härlig middag och då kan det alltså hända lite allt möjligt.

Men som sagt först Göra Listan…jag börjar med magen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *