Jenny Hagmans svingråd lugnar till och med mig!
maj 16, 2013
Vad är viktigt mellan Hägg och Syren?
maj 19, 2013

Hurra! Idag startar golfsäsongen igen. Hakets första tävling går av stapeln på      Fågelbro GK. Så kul det ska bli att få träffa alla tjejer igen! Redan i morgon bitti är det sen dags för Bro Hof GK…

Ja någon riktigt bra golfform har inte infunnit sig sedan jag blev stomiopererad och observera nu, den här säsongen kan jag inte skylla på stomin. Jag känner mig starkare än på länge. Så nu jäklar!

Nu laddar jag. Jag försöker minnas Jennys goda råd sen igår och sätter också  upp lite egna sommarregler bara till mig själv.

  1. Golf spelas för att det är kul och jag är bland vänner! Inga sura mungipor alltså!
  2. Du får alltid lära dig något nytt varje dag. Gäller även golfdagar så njut av sällskapet som delar med sig av erfarenheter och lite härligt ”skvaller”.
  3. Använd de ”verktyg” jag gillar när golfdagen är ”lite så där”. De andra kan jag träna på vid ”mina egna tidiga golfrundor”
  4. Kanske ska jag ändå återkomma till humöret. Vilken glädje att få vandra  i den fina naturen som finns på våra golfbanor. Så igen inget moloket kroppsspråk. Sträck på dig.
  5. Ha inte så bråttom. Golfen lämnar dig inte i först taget.
  6. Sluta och jämför dig med andra utan håll dig till ditt spel och möjligtvis en fin förebild.

Nu är det bara att ge sig ut i golfsäsongen och njuta av de dagar när chansen finns att spela golf! Först ut med Oliwia! God morgon!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *