Jag vägrar att ge mig – alla mål ska nås!
juni 7, 2012
Golfaffirmation under tiden magen fixas!
juni 10, 2012

Om Ni bara visste vad jag funderar på varför jag utsätter mig för de mest märkliga saker och vad jag håller på med mellan varven! Nu måste jag reda ut det här! Tror jag att jag ska komma på en omslagsbild till tidningen Café? Definitivt inte. Tror jag att jag är 25 år, no no no, mina 54 år både känns och syns. Jag vet att min kropp har fått mycket repor i lacken men jag vill fortfarande vara vital och kroppen funkar igen om än med lite hjälp av en stomi. Hurra för kroppen! Jag vill inte skämmas över kroppen en ända gång till utan tvärtom vara stolt över den. Kroppen som ger mig så mycket stöttning. Jag ser ut så här varken jag vill eller inte men nu är det var det är och jag har en stomi mitt på magen.(Skit ändå!). Och visst tänkte och även gjorde jag en ”hemlighet” av att mina operationer slutade med att jag blev stomiopererad och jag vet att några personer blev nog också lite förvånade när ”hemligheten” uppdagades. Det är nog just det som är min point i det här med att göra märkliga saker. Jag vill äntligen fatta och dunka in i huvudet att jag är ok som jag är och att alla andra som också får en eller har ett par repor i lacken är vackra suveräna och helt fantastiska människor som de är. Sen att min fantasi och min envishet gör att jag också vill testa att gå på lina ibland  är en annan sak. Och att jag sen ska övervinna rädslan så att jag tar chanserna att använda mig av min ”balansövningar” tillsammans med min något tilltufsade kropp är också en historia i sig. Som t.ex. Mitt nya grepp i golfen som jag kallar klogreppet  och som ibland funkar och då känns det som jag vunnit första pris. Ett annat exempel på mina ”balansövningar” är proppen på magen som jag använder istället för en påse så att badräketen blir i alla fall lite roligare att bära i år. Den funkar också dessutom betydligt oftare än golfgreppet och jag är så glad att min stomiterapeut gav mig tipset att använda ”proppen”. Min Hypoxiträning prövar jag för att bara se om jag och min mage kan göra en sån typ av träning och i såfall vilka fina resultat kan det bli? Vi får se. Jag vill så gärna dela med mig av att svåra faser i livet ändå kan bli om inte underbara så drägliga! Trevlig helg!

2 Comments

  1. Lotta skriver:

    Snygging! Både du och Oliwia! <3

  2. Marlene skriver:

    Oliwia tackar så mycket. Hon har fått lite kritik att hon var lik en stor mördarsnigel. Hon är tacksam för ditt inlägg. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *