Mina grundstenar för att nå “Bästa formen någonsin” 1. Vänner
september 19, 2012
Idag tänker jag sätta lite guldkant på dagen och berömma mig själv. Smile!
september 21, 2012

Gårdagens träningspass höll inte på att bli av. Jag var där på plats men istället för att träna så blev det prat, planering och en massa skratt.  Supertrevligt och bra på massa annat sätt men gav ingen giltighet att säga att jag varit och tränat!

Så morgonens pass fick vänta och det skulle bli ett kvällspass istället. Jag hade talat om för min man att säg åt mig på skarpen att jag skulle ta mig till träningen innan middag(jag känner mig själv) och när kvällen kom så kom också den slöhet som jag anat skulle dyka upp. Och Calle sa åt mig rejält när jag ringde hem och sa att jag spar träning tills imorgon – och jag sa – ett extra pass imorgon istället? Hm sa Calle och när jag kom hem (jag är lite bortskämd med att ofta maten är serverad) sa Calle att kyckling kom precis in i ugnen och den är klar om en timme när du kommer från träningen!

Ja så det blev alltså träning i alla fall men ibland behöver man många sparkar för att komma dit men så jobbigt som det är att ta sig dit när motivationen tryter så skönt är det också att sätta sig ny tränad och duschad vid middagsbordet. Jag är en morgonmänniska så idag är powewalken, träningen och cykelturen till jobbet avklarad och det är ordning på torpet! Tack för att du höll i Calle!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *