Mjukjobbar!
juni 12, 2012
Vågade be om stöd!
juni 15, 2012

Mina senaste månader här på bloggen har jag delat mig mycket om mig själv tankar, handlingar och känslor som jag egentligen hade tänkte vara något jag skulle behålla för mig själv. Starka kvinnor som har tyckt på ett annat sätt  har fått mig att öppna upp mig och sagt åt mig att berätta om mitt nya liv som stomiopererad och med en svanskota som är avsågad mm mm. Jag gör det numera mer än gärna men bara när orden finns där och mitt hjärta är öppet och så är det nästan alltid. Jag tror nog att det finns ett öde även om ödet kan synas mörkt ibland. Så är jag möjligen en av dem som ödet har skickat ut för att visa att det kan vara ok att leva med ett dolt handicap?? Om det är så så så vill jag säga att det här är en av de dagar   när allt är toppen. Toppen med träningen. Toppen på jobbet. Toppenmiddag med Chatrine!  Jag vet att alla dagar inte  är så men nu suger jag på karamellen. När jag ser att dagar blir till veckor och livet bara fungerar då vill jag nypa mig lite i armen och känna efter, är det du Marlene som tänkte ge upp allt detta ljuvliga bara för ett år sedan. Tiden läker och tack och lov så kom min kropp och själ på andra tankar och nu är jag redo att möta en sommar som imorgon börjar med Sköldmöcupen en stor golftävling för tjejer och så ska jag ha lite “tjejsnack” så föreläsningen om Harmoniska hormoner  finputsar  jag just nu på. Att golfen ännu inte nått sin topp efter operationen får väl vara ett annat avsnitt av bloggen men jag vet att Åkersberga GK lovar fint väder!

2 Comments

  1. Beata skriver:

    Tack för inspirerande ord idag Marlene! Mycket som var värt att tänka på. Både en och två gånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *