Ökar tempot!
maj 22, 2012
Ändring i projektet!
maj 23, 2012

Hypoxi – forma din kropp effektivt utan kirurgi med Hypoxi – metoden.

Ta steget mot din drömfigur! Så står det i mina foldrar och jag är förväntansfull!

Ja nu är jag igång med min kur. Mia  Personlig Tränare och ansvarig för metoden på Planet Fitness har vägt mig och mätt mig överallt. Metoden är Planet Fitness ensamma om i Sverige men den finns i 40 andra länder.  Nu ska jag in i en av maskinerna som ser ut som en stor konservburk. Varierat lufttryck ska riktas mot problemområden alltså betyder det i mitt fall lår och mage. I “burken” finns en cykel som jag ska cykla på under en halv timme. Ett lufttryck som ger ett över och undertryck sätts igång under tiden jag trampar på. En mycket speciell känsla. Är smått orolig om detta ska fungera när jag är stomiopererad så jag har tagit ett extra lavemang (som jag gör genom min stomi på magen). Allt funkade utmärkt och efter en halv timme är jag klar. Nu gäller regler som att inte äta något på ett par timmar och inte äta kolhydrater och eller dricka alkohol på 6 timmar. Vänta nu – Lenas Öppna hus börjar 17.00!

Jag gör mitt bästa! Det här är en 12 gångers kur så imorgon bitti är det dags igen!

 

 

4 Comments

 1. Helene skriver:

  Marlene, lite nyfiken vad kostar denna lilla nätta behandling??

 2. Marlene skriver:

  12 gånger kostar drygt 5000 kr sen finns det komplement för sammandragning av huden på hela kroppen och då kommer tillägg.

 3. Lena Pierre skriver:

  det ska bli spännande att följa din kur och se hur mycket det ger…;-) syns på torsdag !

 4. Marlene skriver:

  Eller hur ! Jättespännande. Kram Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *