Kan en söndag starta bättre!
januari 24, 2016
Maryams hibiskuste
januari 27, 2016

Jag gillar verkligen ingefäran på riktigt!

Ingefäran har gjort sig känd för att vara en riktig hälsoknöl. Ingefäran kan stötta vid illamående, mensvärk, förkylning och kan till och med öka förbränningen.

Ingefäran är en favorit i mitt kök, i alla former som juice, i smoothies i maten och som te.

Jag är i en period där jag tuffar till min träning lite och det känns i kroppen. Jag sätter min tro på ingefäran för att få en snabbare återhämtning. Jag shottar ingefära mest varje dag och mår jättebra av det.  Ingefäran är antiinflammatorisk, stärker vårt immunförsvar, smakar starkt och gott och innehåller smärtstillande ämnen som också kan lindra värk vid reumatism och artros.

Jag idag tänker jag mycket på mig själv men det är många med mig som vill ha snabb återhämtning efter träning … och en lugn mage, utan gaser och en bra produktion av matsmältningsenzymer. Ingefäran kan stötta oss med det också!  Ha en fin star på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *