Ännu ett kliv i livet och gör det på moln ungar!
mars 3, 2015
Skål!
mars 8, 2015

Är allt till låns? Lånar jag bara allt för en väldigt lång tid eller kanske en ohört kort tid, vid bara ett tillfälle eller vid flera tillfällen, hur som helst inget varar för evigt… Relationer, återhämtningsplatser, skrivarlyor, golfbanor, den energi jag stoppar i min kropp.

Livslektioner – Lärdom: Släppa taget om det som inte längre ger dig rätt energi – något nytt är på väg. Du ger plats för att fyllas och fylla på med nya spännande energigivande rutiner, kunskaper, relationer, kost, träningsformer, golfrundor. Till och med de gamla solblekta klänningarna  får ge plats till mina nyshoppade nya fina saker som de nya klänningarna som nu kommer få en given plats i  garderoben. En underbar lektion ifrån livets skola och en befriande tanke på ett sätt men det lite utslitna ”leva här och nu” blir väldigt tydligt och vem vill vara en solblekt klänning som ska i soparna…

Det känns skönt att kura lite på altanen och det blåser varma nästan heta vindar i håret. Jag vet att hemma är våren på och jag håller tummarna för att Kung Bore ger sig av för i år och lämnar ny plats för den ljuvliga men lynniga Fröken Vår. Precis när man tror att hon är här för att stanna börjar hon leka kurra gömma med oss – men när hon visar sig igen då jublar kroppen!

Lite som min golf sving!

På vägen hem ifrån en härlig varm golfrunda på Springfield satt vi i Souphas bil och gladde oss att vår dag med nya bekantskaper men också åt att vi kan hyra ett sånt bra hus där det finns så många härliga människor runt omkring oss men huset är bara till låns! Hoppas att vi kan få låna det igen!

Försöker verkligen leva i nuet och få ut allt energi 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *