Våga vägra vilja!
mars 3, 2013
Livet är en sak som man måste vara rädd om, förstår du inte det säger Ronja Rövardotter
mars 6, 2013

14 mars är det dags för lite avstämningar bland alla mina små och stora hälsosamma mål som hör till ”Bästa formen någonsin”. Jag konstaterar redan nu efter över ett år fast besluten att fajtas för att hitta tillbaka till formen som fanns där innan jag fick mitt första sjukdomsbesked. Det kräver sin kvinna!

Det har behövts helt ny prioritering av  min tid. Engagemanget ska vara där varje dag och viljan att slåss för hälsan vet jag nu är mer än nödvändigt. Jag försöker ta bort allt sånt som sänker min hälsa och bygga med sånt som är lustfyllt och ger positiva hälsokickar.

Jag kan säga det är värt allt och belöningarna kommer en efter en även om jag ibland undrat var och när de ska dyka upp!

Idag gick jag på mitt handicap i golf! Hurra!

Tarmsystemet mår toppen (peppar peppar…)

Jag sover gott och vaknar tidigt men utvilad!

Jag har fått goda hälsorutiner runt min träning och kost! Gröna drinkar love it!

Jag vet också att det väntar en ny kontroll och jag tar inget för givet längre men jag älskar livet och jag är så glad att allt verkar ok just nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *