Harmoniska hormoner kommer snart!
september 10, 2012
En stor himmelsk havtornsdrink förgyller morgonen
september 12, 2012

Ja visst kan man konstatera idag, en dag som faktiskt känns som en högsommardag att jag är mitt i livet och hormonerna kan om de får lust spela mig ett spratt då och då men idag skötte de sig exemplariskt, hormonerna alltså men även Oliwia får högsta betyg.

Idag hade jag min gamla älskade vän Oliwia med på jobbet för först gången och det ska inte bli någon vana men ibland så har nöden ingen lag och hon låg där på en rosa filt och bara var så tyst och nöjd. Ja utan att låta helt patetisk så kände jag faktiskt hjärtat slå när jag tittade på henne när hon låg där så otroligt snäll och kikade på mig när jag jobbade. Jag börjar fatta varför de tar in hundar i äldrevården hm hm hm… och jag förstår också vad som händer i ett hormonsystem när man fylls av harmoni!

Under de senaste dagar som passerat har jag haft flera samtal med nära vänner och alla samtal fast på olika sätt har fått mig att förstå att det är viktigare än någonsin att vara sann mot sig själv och sina nära vänner.

Så idag när jag gick min morgonpromenad bestämde jag mig för att vara lite snällare mot mig själv och det betyder inte latare förstås! Nej bara att ha lite mer kul, att få känslan av välbefinnande lite oftare och det kommer nog i sin tur ge mig än ännu skönare känsla av att  vilja nå målen som jag så gärna vill uppleva med ”Bästa formen någonsin”!

Jag har just idag plötsligt än en gång blivit väckt av livets väckarklockan och jag mår toppen av det så nu när jag nu kommit hem efter en lång dag på jobbet och får sitta och småskvallra med en väninna i mobilen så känner jag att hormonbalansen håller i sig . Min fyrbenta vän och min goa väninna hjälpte mig idag att fylla mig med ännu mer glad hormoner!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *