Nu gäller samma sak med vädret som med golfen!
juni 17, 2015
Skål!
juni 23, 2015

Kanske blev din midsommarnatt  som min och du känner att du vill vara lite extra vänlig mot  levern av olika anledningar.  Testa den här ljuvliga juicen. Jag älskar rödbetans sötma och citronens och ingefärans smak är toppen till. Färgen gör att jag vaknar till lite extra av att bara titta på den här skönheterna!

Till 2 glas behöver du:

2 rödbetor gärna med blasten. (Ekologiska)

1 tumme färsk ingefära

1 apelsin

1 citron

Pressa alla ingredienser ihop.

Blasten på rödbetan är en riktig näringsbomb så kan du ta vara på den och använd den i en smoothie eller i juicen.

Att få möjligheten att checka in i högsommaren igen är ljuvligt. Lediga dagar men också en hel del jobbdagar väntar och tänk att allt blir så mycket enklare, roligare och lite mer lekfullt när sommaren har anlänt. Det finns massor som ska checkas in, listan är lång när jag sticker rakt in i denna ljuva sommartid..! Tralla la la! ♩♪♫

En viktig incheckningsdetalj inför kliver in i högsommaren är korgar som ska fyllas med svamp och bär. Det ska bli en blandad kompott av Dalarnas hallon och vinbär, och Stockholmsskärgårds kantareller och blåbär.

Morotsjuice med citron, apelsin och ingefära

Jag gillar känslan av juicen jag dricker stärker mitt immunförsvar. Under period er med högt tempo eller när du har en slutkörd kropp och själ då är en juice fylld med C-vitamin toppen.  Den sortens boosten står på din kropps önskelista – varje dag!

Till 2 stora glas

3 morötter medelstora

2 apelsiner

1 citron

1 cm färsk gurkmeja

1 tumme ingefära

Juica alla ingredienser och häll upp i glas. Känn hur kraften återvänder!

Jag checkar in ett träningsprogram som ska ge mig ett mentalt lugn … hoppas jag. Jag får i alla fall en känsla av att jag ser allt med andra ögon när den där härliga sommarlunken infinner sig.

Incheckad är även den fria tiden som känns extra lång just nu när dagarna är långa och kvällarna ljusa. Vilken massa energi som laddas!

Just nu är jag incheckad på vårt landställe i Stockholms skärgård och jag kommer också checka in på lilla gården i Dalarna.  I år har jag en bestämd magkänsla – guldet finns där jag redan är och har! Dags att läsa om Alkemisten! Det känns som att jag får massor med chanser att vara nära min familj och ha mycket tid att byta tankar och njuta av upplevelser tillsammans.

Vid incheckningsdisken finns också en som försöker tränga sig före i kön som vanligt. Stopp du ska inte med den här sommaren. Håll dig undan, Fru Prestationsångest, du kommer att bli lämnad kvar vid disken och jag hoppas du blir kvar där för alltid!

Ett nytillskott i packningen är mina Juice Plus burkar fyllda med fantastisk näring, även om jag aldrig kommer att överge mina juicer och smoothies så är Juice Plus nu min man och min extra försäkringar och vår investering för att behålla vitalitet och energi .

Vårat nya utekök har fått sin sommarpremiär och redan incheckat.  I uteköket har de färska kryddorna, blommorna fått sina givna platser. Maten och dofterna från vårt utekök kommer sprida massor med glädje till alla som besöker vårt Fyrudden!

Jag checkar in mina nya bra rutiner som regelbunden träning, bra kost som passar min mage och jag har bestämt att jag får jag vara lite lat och ligga lite lågt med sånt jag tycker är riktigt tråkigt

Jag lämnar kvar en del svåra situationer som hänt mig under vintern våren och låter sommar istället få omfamna mig med allt härligt den har med sig!

Incheckad och klar! Välkommen sommar om du visste vad jag längtat efter dig!

Ha en fortsatt glad och underbar sommar!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *