Expressen uppmärksammar min bok!
juni 28, 2014
Kom värme!
juni 30, 2014

Måndag morgon och jag var uppe med tuppen – vardag och redan i sängen skev jag min långa ”Göralista”. Det bästa med den listan att av  det som  är listar där är 70 % bara roliga arbetsuppgifter men så är det de där administrativa uppgifterna som är så tråkiga men jag har redan nu klarat av tre av dem. Jag vet att den typ av uppgift bör ske innan lunch för min del annars har de en tendens att skjutas fram till en annan dag. Jag fixade en mysig arbetsfrukost för att få upp effektiviteten! 🙂

Vilken helg det har varit! Mitt lilla barnbarn Ludvig har blivit döpt!  En underbar dag med dop i den gulliga lilla kyrkan i Täby. En fantastisk eftermiddag hemma hos lilla Ludvig och hans fina syskon, mamma och pappa. Jag känner en sådan tacksamhet och lycka när jag ser min dotter i sitt vackra hem med sin familj och alla släktingar runt sig.

Under denna helg har våra kvällstidningar Expressen och Aftonbladet uppmärksammat min bok!  Hurra för det

Jag älskar att vakna till liv med mina smoothiebowls det blir som en stunds morgonsmeditation där en färgglad näringstät frukost fixas –  egentid och ett sätt att få ”måla” och där färglådan är alla mina grönsaker, bär, frön, nötter  och frukter.

Hög tid att göra lunch! Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *