Små nya och knallgröna!
april 17, 2016
april 27, 2016

Hoppas nu att ni fått njuta av en fin helg. För mig började helgen med en fin gymnastikuppvisning där Ella glittrade.

Jag hade önskat att vädret varit lite mer golfväder den här helgen. Söndag golfträning, nej det blev inte så. Om ändå vädret hade bara varit en aning snällare hade  Lena-Maria och jag varit mer vältränade i våra golfsvingar men vi ställde in. Snöflingor föll ner här i Stockholm. Istället blev det långkok, pyssel och en härlig skön middag med barnbarnen. Dom är verkligen bäst!

 

Det full fart i mitt liv. Nya boken Grönare Vildare Smartare, nytt jobb på GI Boxen, mitt gamla jobb –  jag trivs, nya jobbkompisar många föreläsningar för boken och massor med smoothies!

Imorgon hörs vi på P4 extra sådär vid 14,40 om ni vill…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *