Bärens paradis och ”Sunnanheds egna blåsvarta druvor” – Svarta vinbär!
juli 23, 2018
En trädgårds ljuvliga hemligheter
augusti 5, 2018

Nu när augusti är här äter vi kräftor ofta och mycket! Lyx hos oss!

 

Välkommen augusti! Ja det blev lite fler lata dagar än vad jag räknat med här på Fyrudden.  Gulliga Selma är kvar här och sprider glädje, värmen håller i sig.

Selma svalkar sig i vårt utekök

Jag och min familj ger oss några fler underbara dagar när vi bara låter dagarna gå och vi får njuta av allt en sommar som vi alla kommer minnas.  Visst finns det mycket som jag borde ta tag i men sysslorna ligger kvar och den här speciella sommaren får hos oss högsta prioritet.

Jag tror aldrig att jag badat så mycket en sommar i mitt vuxna liv! Underbart!

Nu idag när vi kliver in i augusti så  känns det härligt att jag fått så jättemycket sommartid. Tid att umgås med vänner och min min fina underbara familj. Återhämtad och fylld med energi och med några veckor kvar att mjuk jobba på, hinna spela lite mer golf, åka på minikonferens, fixa det sista på min nya hemsida och umgås med vänner och familjen.

En fin vänskap som hållit i över 40 år

Att ha tid och att få dela tiden tillsammans med nära och kära har  stått i fokus den här fantastiska sommaren som verkar bara fortsätta. Fantasi, planer och drömmar är bra för mitt humör så  vår underbara sommar har fått mitt humör att sprudla och bubbla som en flaska skumpa.

Mitt i sommaren blev vi bjudna på en härlig måndagbrunch – Pokebowl

Nu när jag göra mig lite beredd på allt som ska hända i augusti ska jag  ta in  lite vardag men då börja också nya drömmar och planer komma till mig och jag sätter upp ännu en önskelista.

 

Jag önskar mig:

Jag får inspiration av Selma på “utekontoret”

Att finna det allra bästa sättet att jobba med det jag brinner för utan att slita ut mig i onödan.

Att få  boa in mig  och gärna utomhus i en skön miljö.  Ge mig själv en kreativ plats där jag får njuta av att låta fantasin får ramla på mig.  Att vara ännu mer  ute i naturen och även jobba mer utomhus

Att lägga bitar i livspusslet som leder mot vitalitet!

Att vårda det jag har.  Vårda nära relationer, vårda kroppen, vårda sinnet, vårda de smultronställen där jag har förmånen att bo.

Jag önskar mig massor med upplevelser som alltid varit viktigt för mig. Så på önskelistan står det upplevelser stora som små som att spela golf, lek med barnen, klappa Selma, plocka bär. Livskvalitet för mig! Hoppas Du också kan njuta av augusti och vår underbar sensommar!

Nu när augusti är här äter vi kräftor ofta och mycket! Lyx hos oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *