Mål som ska putsas på under hösten
augusti 2, 2012
Skogen fick bli min träningslokal idag!
augusti 5, 2012

En fredag kväll och lördag med bara Oliwia som sällskap. Inte så bara tänker nog Oliwia och lördagen har bara börjat tänker jag. Mycket kan hända än men jag har inga planer på något annat sällskap än fina Oliwia och så jag själv som får hålla nivån på samtalen idag. Tänk vad det påverkar de där samtalen jag gör med mig själv. Jag saknar lite småprat idag, jag som annars älskar tystnad och att bara vara med mig själv – dags att vara lite smågullig så jag bjuder på nyplockade blåbär med laktosfri keso som lite muta till att få mig på bra humör!

Jag har redan fått ett fotbad och två timmar i skogen så jag borde väl vara helt nöjd med min förmiddag. Dessutom är havet som en skvallertidning idag verkar vara verkar vara Roslagsloppet. Sällskap:)!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *