Djupsömnstimmarna har varit lite färre än normalt
september 9, 2012
Hormoner och harmoni hör ihop
september 11, 2012

Vilken höjdarhelg det blev!

Golf med Hakettjejerna, och en söndagsmiddag med barnen som avslut. Jag blir alltid så varm i hjärtat när jag möter ögon och får ögonkontakt som säger någonting till  mig och tänk så mycket ögon kan säga och speciellt barns oskyldiga ögon talar verkligen sitt tydliga kroppsspråk, glädje, förväntan, osäkerhet, missnöje, ja vad ni vill men känslorna syns! Jag älskar Er Philip och Ella för att ni just är så tydliga med vad ni känner om allt! Den här gången tror jag att kycklingen var till belåtenhet – det syntes på ögonen och på tallrikarna!

Det kändes att det var en just ”söndagsmiddag” lamporna i fönstren var tända och det var ljus på bordet, vi åt middag i stan… och då börjar det bli dags att byta årstid! Det är höst! Jag är lite osäker om jag gläds eller blir lite vemodig! Jag bestämmer mig nog ändå att glädja mig åt en färgsprakande höst och hoppas på många soliga dagar och nu när jag är mer inne i stan blir det också mer “stanaktiviteter” och det gillar jag!

Nu har jag varit igång och tränat i ett år för att nå ”Bästa formen någonsin” och visst har jag kommit en bra bit på väg men jag kan mer så projektet får fortlöpa, fler delmål ska sättas upp och fler belöningar! 

Läste nya M-Magasinet idag och nu finns vår egen Hormon Detox med! Hurra för det och vilken dag som helst kan man nu köpa boken  Harmoniska Hormoner ute i butikerna! Vilken glädje att boken äntligen får komma ut och visa sig! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *