Andras vilja är inte alltid min vilja!
januari 17, 2013
Mirakelkur
januari 21, 2013

Jippie! Det känns så kul att Harmoniska Hormoner har landat i Finland. Jag tycker så mycket om boken själv så det känns extra superkul att den kliver iväg på nya äventyr! Lycka till Harmoniska Hormoner!

Just nu sitter jag och laddar för veckan som kommer. En vecka som kommer ge mig, ja i alla fall lite svar om det är rätt det jag valt att tro på – min intuition. Jag har ju låtit mig dras med i situationer genom åren där jag trott på andra mer än på de tydliga signaler mitt hjärta och mage givet mig men jag har ju banne mig haft rätt varje gång. Dags att ta ett stort steg – lita på mig själv och min magkänsla och inte bara nästa vecka utan för alltid. Om jag tänker tillbaka så har det varit tårar, oro, och mycket återhämtning i onödan vid flera tillfällen där jag valt att lita på andra som jag inbillade mig hade mycket mer kompetens än jag själv men någonstans visste jag att det skulle gå tokigt de där gångerna. Nu ändrar jag på – basta! 

Igår kväll åt jag middag tillsamman med ett gäng underbara kvinnor. Vi blev bjudna på en fantastisk middag av Brittis. Det känns så skönt att få goda råd från kvinnor med mycket erfarenhet och som är så där totalt helraka och inte lindar in råden i några krusiduller. Det ger energi och mod! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *