Soppdag 3 och uppe med tuppen!
januari 9, 2014
Lite vårkänslor idag när himlen är blå!
januari 13, 2014

Har blivit riktigt hemmakär gillar till och med att vara i tvättstugan! Det var många år sedan jag kände att en helg kvar i stan kan vara så härligt harmoniskt. Jag som stordeppar om jag inte får komma ut på landet snurrar gladeligen runt med dammsugaren hemma i stan. Lugn tänker jag, det är nyhetens behag!Igår var det iallafall soppdag igen och hemma i stan. En varm fisksoppa känns så rätt en dag där jag fattat att vintern gjort entré.

Gårdags inköp av fänkål till soppan räckte också till morgonens juicekick.

Hade ingen aning om att jag var i så stort behov av Marimekkoörngott men det händer saker i ”behovstrappan” när man flyttar till Gärdet. Små detaljer i nya hemmet gör mig  på så gott humör.

 

 

En långpromenad på Gärdet med en överlycklig Oliwia. Snö gläder barn och labradorer!

En promenad på stan

Nu Spagettiopera vilken härlig lördag! Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *