Drälltid
december 7, 2012
Önskar mig fler rosenbuketter!
december 10, 2012

Jag kan inte leva min dag imorgon för då är den ett minne (som kan vara nog så ljuvligt) utan den här dagen lever jag idag! Fullt ut! Ser fram emot den med och vet att den kommer fyllas med massor med goda vänner, barn och barnbarn. Det kommer bli fest från morgon långt in på natten! Hurra för en sån lördag!

Bara för tre år sedan var jag ”odödlig” och tog livet, min kropp och mina vänner förgivet. Att kliva över trösklar till något annat och veta att nu är jag lite skörare men vet att jag så värdefull är ett litet uppvaknande! Precis som jag handtvättar mina finaste sidenunderkläder och handdiskar mina ärvda kristallglas så vill jag vårda min kropp och själ nu och för alltid.

Ha en skön lördag och nu startar jag min dag med avokado, citron, babyspenat, en bit banan, vatten, lite ananas och mixar! Det kommer behövas massor med grön energi idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *